Τρέξιμο

Ασκήσεις Γυμαστικής - Running - Τρέξιμο - Έτοιμα Προγράμματα για Τρέξιμο - KAZA Fitness

Ασκήσεις Γυμναστικής

Τρέξιμο

Το τρέξιμο είναι η πιο φυσική μορφή άσκησης από τότε που το ανθρώπινο είδος πάτησε γερά στα δύο του πόδια και σήκωσε ψηλά το κεφάλι. Τρέχουμε εδώ και 2.500.000 χρόνια. Είμαστε πλασμένοι για δρομείς, μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, δεν έχει σημασία, ό,τι ταιριάζει στον καθένα. Sprint και ταχύτητα για τους εκρηκτικούς και ανυπόμονους, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις για τους ηπιότερους και υπομονετικούς.

Το τρέξιμο είναι μια άσκηση προσιτή σε όλους, μικρούς και μεγάλους, γυμνασμένους και αγύμναστους, ενώ μην ξεχνάμε ότι ζούμε και στη χώρα που προσφέρει ιδανικές καιρικές συνθήκες για τρέξιμο εκτός διαδρόμων και γυμναστηρίων.

Το τρέξιμο θεωρείται ίσως η κορυφαία μορφή αερόβιας άσκησης και είναι ιδανικό για:

  • Βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης του ατόμου
  • Απώλεια λίπους
  • Βελτίωση καρδιοαναπνευστικού συστήματος και αερόβιας ικανότητας
  • Πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων
  • Αύξηση αυτοπεποίθησης
  • Ευεξία

Πολλοί διστάζουν και δυσκολεύονται να ξεκινήσουν αλλά όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και στο τρέξιμο η κατάλληλη προσέγγιση και ο σωστός προγραμματισμός κάνουν θαύματα.

Έτοιμα Προγράμματα Γυμναστικής για Τρέξιμο

Αποκτήστε το Έτοιμο Πρόγραμμα για Τρέξιμο που δημιουργήσαμε για εσάς στο KAZA Fitness Project και προπονηθείτε μόνος σας σε χώρο της επιλογής σας.

Ασκήσεις Γυμναστικής από το Kaza Fitness Project

Πληροφορίες από το KAZA Fitness Project για Ασκήσεις Γυμναστικής όπως το Τρέξιμο , η Άρση Βαρών ή Γυμναστική με βάρη (Weightlifting), γυμναστική χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός μας και τη βαρυτική έλξη, Γυμναστική για Κινητικότητα & Διατάσεις (Mobility & Stretching).