Εξατομικευμένο Πρόγραμμα

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο Υποψήφιου Ασκούμενου!

Εξατομικευμένα Προγράμματα Γυμναστικής

Τα Εξατομικευμένα Προγράμματα Γυμναστικής, σχεδιάζονται από τον Coach με γνώμονα το στόχο που έχει τεθεί από κοινού με τον ασκούμενο. Βασισμένα στις μοναδικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου, με βάση το καθημερινό του πρόγραμμα, φυσική κατάσταση, τυχόν τραυματισμούς, καθημερινές δραστηριότητες κ.α.

Συμπληρώστε το παρακάτω Ερωτηματολόγιο (5-10 λεπτά το πολύ). Οι πληροφορίες χρειάζεται να είναι όσο σαφείς και αληθινές. Θα τις μελετήσουμε και βάση αυτών θα δημιουργήσουμε ένα Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Γυμναστικής που να σας ταιριάζει απόλυτα. Βασισμένο στις ανάγκες σας.

Ο Coach που θα λάβει τις απαντήσεις σας, έχει ως μοναδικό σκοπό να κατανοήσει τις ανάγκες σας, για τη δημιουργία ενός Προγράμματος Γυμναστικής για εσάς. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

* Στο KAZA Fitness Project ποτέ δεν θα δώσουμε προσωπικά στοιχεία σε τρίτους για κανέναν λόγο. Διαβάστε τους Όρους Χρήσης του KAZA Fitness Project.

  ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ

  Ξεκινήστε εδώ την δημιουργία ενός Προγραμματος Γυμναστικής φτιαγμένο αποκλειστικά για εσάς, απαντώντας τις ερωτήσεις.

  * Τα πεδία με Αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


  Για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί μπορείτε να καλέσετε στο: 6934 560971.

  Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία του εξατομικευμένου Προγράμματος Γυμναστικής, καθώς και για επικοινωνία μαζί σας σε σχέση με αυτό.


  Ελέγξτε τις πληροφορίες και πατήστε για αποστολή!