Προετοιμασία Αθλημάτων ΤΕΦΑΑ – Στρατιωτικών Σχολών

Υπηρεσίες – KAZA Fitness Project

Προετοιμασία Υποψηφίων για Σχολές

Η πρόκληση

Κάθε χρόνο εκατοντάδες έφηβοι προετοιμάζονται πυρετωδώς προκειμένου να πετύχουν την εισαγωγή τους στις απαιτητικές Στρατιωτικές Σχολές, στα Σώματα Ασφαλείας ή στην ΣΕΦΑΑ-ΤΕΦΑΑ.

Πρόκειται για μια εξουθενωτική και επίπονη διαδικασία η οποία συχνά ξεκινάει πριν το τελευταίο έτος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για να κορυφωθεί με τη δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Η πρόκληση είναι μεγάλη, καθώς οι υποψήφιοι καλούνται να ανταπεξέλθουν τόσο στην πολύωρη ρουτίνα της μαθητικής μελέτης όσο και στην εξαντλητική σωματική προπόνηση που απαιτείται για την επιτυχία τους.

Στο ΚΛΖΛ Fitness Project συμμεριζόμαστε απόλυτα την αγωνία μαθητών και γονέων για όλες τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν επειδή έχουμε υπάρξει και εμείς οι ίδιοι υποψήφιοι στις αντίστοιχες σχολές πριν μερικά χρόνια. Έχουμε βιώσει από πρώτο χέρι όλες τις θυσίες και την προσπάθεια που χρειάζεται κανείς να καταβάλει ούτως ώστε να ξεπεράσει με επιτυχία όλα τα εμπόδια.

Γιατί ΚΛΖΛ Fitness Team;

Έχοντας κατακτήσει βιωματικά την δοκιμασία της εισαγωγικής διαδικασίας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα από πεπειραμένους προπονητές, απόφοιτους ΣΕΦΑΑ-ΤΕΦΑΑ, προκειμένου να μεταδώσουμε τη γνώση μας και να βοηθήσουμε με την εμπειρία μας όλους εκείνους τους νέους υποψηφίους που είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν αυτόν τον δύσκολο δρόμο.

Από το 2015 που συγκροτήθηκε η προπονητική μας ομάδα μέχρι και σήμερα έχουμε καταφέρει να καθοδηγήσουμε, με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας, δεκάδες υποψηφίους προς την επίτευξη του στόχου τους.

Προετοιμασία Υποψηφίων για Σχολές

Συμπληρώστε τη Φόρμα

  Η Μέθοδός μας

  Κύριο χαρακτηριστικό της προσέγγισής μας είναι η εξατομικευμένη ανάλυση και παρακακολούθηση του κάθε υποψηφίου, γι’ αυτό άλλωστε και όλες οι προπονήσεις γίνονται ατομικά με τη μορφή personal training ή κατόπιν συνεννόησης σε micro personal groups των 3 ατόμων.

  Κάθε εκπαιδευόμενος αποτελεί ένα μοναδικό project το οποίο εξετάζεται, παρακολουθείται και αναλύεται λεπτομερώς από την ομάδα μας.
  Κατά αυτόν τον τρόπο καταρτίζεται το βέλτιστο αθλητικό πρωτόκολλο για κάθε υποψήφιο από πλευράς προπόνησης, διατροφικού ελέγχου αλλά και ψυχολογικής υποστήριξης.

  Αντίθετα με τη μαζική προετοιμασία αθλητών και αθλημάτων, η εξατομικευμένη προσέγγιση του ΚΛΖΛ Fitness Team διασφαλίζει ότι όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν πρόσβαση στην κατάλληλη προσωπική καθοδήγηση ώστε να εκπληρώσουν τον στόχο τους με ομαλότητα και ασφάλεια, μακριά από τραυματισμούς, άγχος και απογοήτευση.

  Στο ΚΛΖΛ Fitness Team όταν αναλαμβάνουμε το σύνθετο έργο της προετοιμασίας του εκάστοτε δοκιμαζόμενου, παραμένουμε αφοσιωμένοι μέχρι το τέλος. Κάθε νέο μέλος της ομάδας μας είναι μια πρόκληση για επιτυχία, την οποία παίρνουμε προσωπικά και εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να την κατακτήσουμε.

  Venues/ Χώροι Προπόνησης

  Οι προπονήσεις μας πραγματοποιούνται στον στίβο του Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου και στον στίβο των συγκροτημάτων της Γκράβας στα Πατήσια αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε αθλούμενο και το προπονητικό team.

  Προετοιμασία Υποψηφίων για Σχολές ΤΕΦΑ - KAZA Fitness Project