Προγράμματα Γυμναστικής

Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Γυμναστικής

Τα Εξατομικευμένα Προγράμματα Γυμναστικής & Προπόνησης σχεδιάζονται από τον προπονητή με γνώμονα το στόχο που έχει τεθεί από κοινού με τον ασκούμενο. Στην ουσία πρόκειται για Personal Training, εξ’ αποστάσεως αφού εμπεριέχει τον προγραμματισμό ενός ολοκληρωμένου συστήματος προσωπικής εκγύμνασης χωρίς όμως τη φυσική παρουσία και στενή επίβλεψη του προπονητή.

Ιδανικά απαιτείται ένας ελάχιστος βαθμός εξοικείωσης με το αντικείμενο πριν ξεκινήσει κάποιος να ακολουθεί εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής, όμως δεν είναι απαραίτητο.

Τα πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων προγραμμάτων είναι ότι μπορούν να εκτελεσθούν κατά βούληση από τον ασκούμενο ανεξαρτήτως περιορισμών που απαιτούνται υπό άλλες συνθήκες όπως συγκεκριμένος χώρος, διάρκεια και χρονική στιγμή, αφού είναι σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στους δικούς του καθημερινούς ρυθμούς.

Τα προγράμματα Γυμναστικής αυτά επικαιροποιούνται και αναδιαμορφώνονται ανάλογα ανά πάσα στιγμή, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή μας.

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο με Στόχους & Ανάγκες σε 5 Απλά Βήματα

Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Γυμναστικής

Υπηρεσίες Γυμναστικής από το KAZA Fitness Project

Περισσότερες πληροφορίες για το Personal Training (Εξατομικευμένη Προπόνηση), Έτοιμα & Προσωποποιημένα Προγράμματα Γυμναστικής, το Online Coaching και την Υπηρεσία Συμβουλευτικής Εκγύμνασης από το KAZA Fitness Project.