Κριτικές

Προπονήσεις και προγράμματα

Εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο κάνουμε προπόνηση από κοντά αλλά και μέσω προγραμμάτων. Έχω καταφέρει να επιτύχω αρκετούς στοχους μου ως προς την βελτίωση της υγείας μου και συνεχίζουμε. Ταυτόχρονα μέσω των προγραμμάτων έχω την ευκαιρία να κάνω προπόνηση φτιαγμένη μόνο για εμένα, οπουδήποτε και με οτιδήποτε έχω στη διάθεσή μου.

Μακρής Κωνσταντίνος
Βαθμολογία:

Εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής

Έχω καταφέρει μετά από τόσους μήνες που συνεργάζομαι με τον Γιώργο, να ξεπεράσω τις προσδοκίες μου στην γυμναστική αλλά και να βελτιωθώ ως άνθρωπος. Μου δίδαξε την σπουδαιότητα του σεβασμού κυρίως ως προς τον εαυτό μου. Μου έδειξε τον τρόπο να σταματήσω κακές συνήθειες. Με έκανε να με αγαπήσω λίγο παραπάνω!
Νιώθω απίστευτα τυχερή που συνεργάζομαι μαζί του. Νιώθω ευγνωμοσύνη που μέσα από την γυμναστική είμαι υγιής. Νιώθω ευλογία που ανήκω σε αυτήν την ομάδα και γνώρισα τον Γιώργο!

Tina Maloina
Βαθμολογία:

Εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος!

Τα εβδομαδιαία προγράμματα είναι άψογα δομημένα αφού και οι στόχοι είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι,δημιουργώντας έτσι ένα κίνητρο για να συνεχίσεις,αλλά έχουν και άμεση εξέλιξη/πρόοδο αφού από την πρώτη κιόλας εβδομάδα σταμάτησα να είμαι παντού πιασμένη και ξεκίνησα να νιώθω πιο ενεργή σωματικά!Ο Γιώργος συγκεκριμένα έχει την ικανότητα να δημιουργεί εύκολα την απαιτούμενη οικειότητα και είναι αποδεδειγμένα και έμπρακτα πάντα εκεί για ότι και αν χρειαστώ!

Έλενα Γκύλι
Βαθμολογία:

Weightlifting sessions

Δεν θέλω να πω πολλά! Εμείς οι 2 ξέρουμε καλύτερα. Ένα ταξίδι δίχως ταβάνι τα τελευταία 4 χρόνια

ΦΡΑΙΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΈΡΙΟΣ
Βαθμολογία:

Εμπειρία Ζωής

Nταγιέ Χριστίνα - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Programm

Τι να πρωτοπώ για το KAZA Fitness Project και πόσο μάλλον για το άτομο πίσω από αυτό.
Γνωρίζοντας τον Καζα αρκετά χρόνια, μπορώ να πω ότι είμαι τρομερά υπερήφανη, βλέποντας το όραμα του να γίνεται πραγματικότητα.
Είναι ένας άνθρωπος, μαχητής, εκεί μαζί σου, σε όλο αυτό το ταξίδι.
Δεν μιλάμε για ένα “άψυχο” πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά για μία εμπειρία, με εξέλιξη σε αθλητικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.
Αυτή είναι η δική μου ιστορία και σε ευχαριστώ για όλα.
ΚΑΖΑ FITNESS PROJECT <3

Nταγιέ Χριστίνα
Βαθμολογία:

BOSS

20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΘΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Βαθμολογία:

KAZATEAM!!

Μηναις Λαγουδακη - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Ακόμη θυμάμαι την πρώτη φορά που έτρεξα την ανυφορα δύο φορές πάνω κάτω και με ρώτησε αν είμαι καλά γιατί είχε αλλάξει το χρώμα μου😅😅και μετά από λίγο καιρό έβγαζα 10 και 13 φορές πάνω κάτω και με βάρος στην πλάτη!!κάθε φορά γινόμουν όλο και καλύτερη είχα πιο πολύ δύναμη.. πιο πολύ αντοχή να βγάλω το πρόγραμμα λες και ήξερε τα όρια μου….και αυτό είναι και το σημαντικό μπορεί να κάνεις σε γκρουπ προπόνηση αλλά γνωρίζει τι ανάγκες έχει ο καθένας ξεχωριστά!!Δεν αλλάζω τον Γιώργο με τίποτα!!

Μηναις Λαγουδακη
Βαθμολογία:

Οι καλύτερες online προπονήσεις και ο πιο τέλειος coach

Κατερίνα Κούτρα - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Οι online προπονήσεις του Γιώργου είναι ισορροπημένοι συνδυασμοί ασκήσεων με χρονικό όριο χωρίς πολλά όργανα με το βάρος του σώματος με προθέρμανση κ αποθεραπεία. Το 8ο πρόγραμμα στο οποίο έχουμε φτάσει περιλαμβάνει καινούριους συνδυασμούς ασκησεων με αρκετές επαναλήψεις που προκαλούν την διάθεση για την συνέχεια μέχρι το επόμενο.
Τα αποτελέσματα άμεσα στην δυναμη, στην γράμμωση, στην ψυχική υγεία και στην αυτοπεποίθηση. Η αμεσότητα η φιλικότητα η σωστή καθοδήγηση του Γιώργου αποθεώνουν τα πρόγραμματα του!

Κατερίνα Κούτρα
Βαθμολογία:

Ο τρεινερ της καρδιάς μας.

Χάρης Μπαλάσκας - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Όσον αφορά τον Κάζα. Πρώτα θα δεις τον άνθρωπο μετά τον προπονητή. Ένα παλικάρι με χαμόγελο, όρεξη για δουλειά και καλοπέραση, για δέκα άτομα. Ξεχωριστή προσέγγιση σε κάθε ασκούμενο ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες. Όλα αποτέλεσμα του ήθους του, των αρχών του και της ασταμάτητης όρεξης για εξέλιξη. Από σεμινάρια σε πτυχία και συνεχή αύξηση γνώσεων για την καλύτερη και πιο ασφαλή προπόνηση. Πολλά είπαμε Κάζα.. φοβερός προπονητής, τέλος.

Χάρης Μπαλάσκας
Βαθμολογία:

Εχω μείνει πραγματικά εντυπωσιασμένη!

Λουκια Λαιμου - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Ως προπονήτρια ομαδικών προγραμμάτων, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Όμως ο Γιώργος Καζακόπουλος με εξέπληξε με τον επαγγελματισμό του και τον ενθουσιασμό του να βοηθήσει τον κάθε άνθρωπο που του ζητά βοήθεια στο να βελτιώσει τη σωματική του κατάσταση και υγεία. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός φτιάχνει πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του άλλου, με όλο το υλικό που χρειάζεται. Προσωπικά με έκανε να δω μεγάλη διαφορά στο σώμα μου αλλά και στη διάθεσή μου! Τον προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ! ! !

Loukia Laimou
Βαθμολογία:

Ένα Κορίτσι ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ

Ελεαννα Ντρικου - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Τέλεια εμπειρία!!!
Συνέχεια μιλαωω ΤΟ Ξέρω.
Θα μπορούσα να κάνω ώρες γυμναστική με τον Georgee,
Με έχει βοηθήσει να έχω αυτοπεποίθηση να φτιάξω το σώμα μου!
Οταν έχει γράψει πρόγραμμα πάντα κοιτάω να δω αν έχει αυτή την λέξη (μπερπισς) ΠΟΥ  η χειρότερη μου.
Θυμάμαι μια μέρα που θέλαμε να φτάσουμε 5 χιλιόμετρα στο apple watch και ήταν 4,8 τρέχαμε για να φτάσουμε 5 χιλιόμετρα και είχε κολλήσει 4,9 μετά ο Γιώργος με έκανε πέρα δοθε για να το φτάσουμε εγώ γέλαγα αλλα οι κοιλιακοί θέλουν τρέλα και θυσίες όπως λεει και ο ίδιος.

Ελεαννα Ντρικου
Βαθμολογία:

The best coach

Χριστίνα Καρανασου - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Μετά από μια περίοδο αδράνειας , βρήκα ξανά τον εαυτό μου με τα συγκεκριμένα προγράμματα! Οργανωμένα,απαιτητικά και εξειδικευμένα στον καθένα ξεχωριστά. Ο προπονητής με έκανε να αλλάξω νοοτροπία με την σωστή καθοδήγηση και εμψύχωση😊 Με βοήθησε πραγματικά να πετυχω τον στοχο μου , αποφεύγοντας τυχόν τραυματισμούς από λάθος εκτελέσεις ασκήσεων!! Πάνω από όλα όμως με έσπρωξε στο να υιοθετήσω εναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Απλα επαγγελματίας, με όλη την σημασία της λέξης!!

Χριστίνα Καρανασου
Βαθμολογία:

Γυμνάστρια-Συνεργάτιδα

Έφη Σαλμά - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Εξαιρετικός γυμναστής και συνεργάτης. Δουλεύει πάντα με όρεξη και επικεντρώνεται στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου. Τον θαυμάζω γιατί έχει πολλές γνώσεις σε βάθος και αρκετά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της προπονητικής, με αποτέλεσμα να εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά σε όποιον γυμνάζεται μαζί του. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με τον Γιώργο γιατί μου μεταδίδει το πάθος του για τη δουλειά, με συμβουλεύει, με παρακινεί και με ωθεί να γίνομαι διαρκώς καλύτερη !
Thank you kaza!
Keep going!

Έφη Σαλμά
Βαθμολογία:

Η γυμναστική άλλαξε τη ζωή μου!

Τίνα Μαλωίνα - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Επέλεξα το εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής για εμένα και μπορώ να πω ότι έκανα μια από τις καλύτερες επιλογές στην ζωή μου. Πέρα από το γεγονός ότι τα προγράμματα του είναι άρτια δομημένα και με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να τα υλοποιήσει είναι και πολλά περισσότερο στο σύνολο. Έχω καταφέρει μετά από τόσους μήνες που συνεργάζομαι με τον Γιώργο να ξεπεράσω τις προσδοκίες μου στην γυμναστική αλλά και να βελτιωθώ ως άνθρωπος. KAZA team <3

Τίνα Μαλωίνα
Βαθμολογία:

Πολυ καλός – Προγράμματα εξ αποστάσεως

Πολυ καλος ωραία προγράμματα και με αποτελέσματα και φoβερός και σαν γυμναστης παντα δίπλα σου και σαν άνθρωπος

Βασω ζουλη
Βαθμολογία:

KAZA Fitness Project:Σωματική, Ψυχική υγεία και ευεξία

Τι να πει κανείς για το KAZA Fitness Project και κυρίως για αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο τον Γιώργο Καζακοπουλο που το δημιούργησε .Είχα την ευκαιρία λοιπόν να τον γνωρίσω από κοντά και για δυο ολόκληρους μήνες να γίνει ο persona coach μου.Πριν ξεκινήσω με αυτον τον άνθρωπο είχα πολλές ανασφάλειες για τον εαυτό μου.Ο Γιώργος με βοήθησε να τα αποβάλλω όλα αυτα και κυρίως με έκανε να αγαπήσω το τρεξιμο όσο ποτε. Ελπιζω στο μέλλον να ξαναζήσω αυτη την υπέροχη εμπειρία.Love KAZA Team and miss you!

Αρχοντή Ευσταθία
Βαθμολογία:

Kaza

Λυγιζου Ευαγγελία - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Τι να πω για τον Kaza, το πιο θετικό, ευγενικό, προσγειωμένο πλάσμα που συνάντησα τελευταία.Κατι περισσότερο από επαγγελματίας, πάντα δίπλα μου να ακούσει τι με προβληματίζει κ να μου δώσει ώθηση να συνεχίσω. Οι προπονήσεις του απίστευτα στοχευμενες με πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Από τον πρώτο μήνα με ρωτούσαν τι έχω κάνει.Μόνο δύο μήνες έφεραν πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. My coach is better than yours….🙏Σε ευχαριστώ… 🙏

Λυγιζου Ευαγγελία
Βαθμολογία:

4 week fitness plan🙏🙏

Κωνσταντινα Λαμπροπουλου - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Ότι και να πω είναι λιγο..από την πρώτη κι ολας προπόνηση νιώθεις διαφορετικά..οι οδηγιες και τα βιντεο είναι απολυτα κατατοπιστικά..έχω δοκιμασει κι άλλες φορές προπονήσεις σε γυμναστήρια και συνήθως μου φαινόντουσαν καταπιεστικές..έψαχνα πάντα αυτή την ευεξία και την δύναμη που νιώθουμε όπως μετά από ένα τρεξιμο και πραγματικά δεν πιστευα ποτε ότι μπορείς να νιωσεις το ιδιο και στο σπίτι (χωρίς εξοπλισμό).Η πιο σωστή επιλογή που έχω κάνει στο τομέα της γυμναστικής.

Κωνσταντινα Λαμπροπουλου
Βαθμολογία:

Η γνώμη μου για τον καλύτερο προπονητή που έχω γνωρίσει

Αναστασία Γκουραση - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Είσαι ο καλύτερος προπονητής με διαφορά!!!
Χάρη σε εσένα και στις συμβουλές σου έχασα 17 κιλά!!!Και βρήκα ξανά την σωματική και ψυχική μου υγεία!!!!απλά Είσαι Θεός δεν έχω λόγια για εσένα
Ήσουν πάντα τόσο θετικός με ενέργεια και όρεξη με αποτέλεσμα να παίρνω δύναμη!!!Δεν πίστευα πως θα τα έχανα αλλά φαινόσουν απο την αρχή τόσο σίγουρος για εμένα πως θα τα κατάφερνα…
Οι πράξεις μιλάνε απο μόνες τους για το τι προπονητής αλλά και τι άνθρωπος είσαι
Σε ευχαριστώ πραγματικά για όλα απλα εισαι είδωλό!🙏❤

Αναστασία Γκουραση
Βαθμολογία:

The best ! 😍

Ελληνοδέλη Μαρία Ελπιδα - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Δεν είχα καμία επαφή με τη γυμναστική και με έκανε να την ζητάω κάθε εβδομάδα ! Δυνάμωσε το σώμα σου, καθώς και το πνεύμα μου και χωρίς τη βοήθεια του δεν θα μπορούσα να τα έχω καταφέρει ! Πάντα δίπλα σου υποστηρικτικός και βοηθητικός να σε εμψυχώνει όταν θες να τα παρατήσεις ! Ο καλύτερος 😍

Ελληνοδέλη Μαρία Ελπιδα
Βαθμολογία:

Ξεχωριστος προπονητης και αθλητης

Σπανοπουλος Αντωνης - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Επαγγελματιας και μοναδικος στο ειδος του κατ’ εμε. Μια προπονηση μαζι του σε πειθει απο τη πρωτη στιγμη. Αποτελεσματικη και πρωτιστως ασφαλης προπονηση, προσαρμοσμενη για ολους τους ασκουμενους αναλογα με το επιπεδο τους. Τα προγραμματα του σε κανουν να αγαπας την ασκηση και να μη τη βαριεσαι, ενω δεν υπαρχει καμια μονοτονια. Προσωπικα, νιωθω τυχερος που συνεργαζομαι μαζι του.

Σπανοπουλος Αντωνης
Βαθμολογία:

Από έναν γέροντα

Δημήτριος Σπανόπουλος - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Φανταστική.
Με πολλά χρόνια αποχής από την άσκηση, κινητικούς περιορισμούς και αρκετά παραπάνω κιλά κατάφερα με τη βοήθεια του Γιώργου να ξανανιώσω τι σημαίνει ζωντανό σώμα γεμάτο ικανότητες που με βοηθούν στην καθημερινότητα μου.
Λιγότερα κιλά, πιο δυνατό σώμα, αυτοπεποίθηση και αμέτρητα θετικά συναισθήματα.

Τον ευχαριστώ πολύ και συστήνω ανεπιφύλακτα τη δουλειά του για κάθε ηλικία!

Dimitrios Spanoooulos
Βαθμολογία:

Αποτελεσματικό

Λόγω δουλειάς, δεν έχω πολύ χρόνο για να γυμναστώ. Δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ένα πρόγραμμα στα μέτρα μου, που μπορώ να το ακολουθήσω εύκολα.

Κασόλα Δ.
Βαθμολογία:

Well-being οπτική

Για μένα ένας άνθρωπος που αγαπάει το σώμα και το πνεύμα του δεν νοείται να μην περιλαμβάνει την άσκηση στη ζωή του. Δικός μου στόχος είναι η επίτευξη και η διατήρηση της καλύτερης δυνατής εμφάνισης δεδομένων των συνθηκών και της βιολογίας μου. Ένας πολύτιμος σύμμαχός μου στην επίτευξη του στόχου μου είναι ο Γιώργος Καζακόπουλος, ο οποίος με καθοδηγεί σε αυτήν μου την προσπάθεια και με βοηθάει να αποφύγω τις υπερβολές.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά του και τον επαγγελματισμό του και τον ευχαριστώ για την υπομονή που έχει δείξει.

Άννα Τολιά
Βαθμολογία:

Personal training και επίτευξη στόχων

Σπύρος Παπαδόπουλος - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Ο Coach αγαπάει αυτό που κάνει, υπάρχει εμπειρία και νιώθεις το πραγματικό ενδιαφέρον του για εσένα και το αποτέλεσμα. Η σωστή καθοδήγηση είναι απαραίτητη, όμως τον πρώτο λόγο σε όλο αυτό τον έχεις εσύ ο ίδιος. Με την καθοδήγηση του Coach, αρκετή δουλειά, πειθαρχία και αφοσίωση, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.

Σπύρος Παπαδόπουλος
Βαθμολογία:

Κίνητρο για Αγωνιστικό Αθλητισμό Επιδόσεων

Λευτέρης Φραϊδάκης - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Ασχολούμαι με τον αγωνιστικό αθλητισμό με προσανατολισμό στις επιδόσεις. Είμαι αρκετά νέος αλλά με πολλά όνειρα και προσηλωμένος σε αυτό που κάνω.

Με τη βοήθεια του coach αντιμετωπίζω όλες τις δυσκολίες, ενώ διαχειρίζομαι καλύτερα τις όποιες αποτυχίες συνεχίζοντας ακάθεκτος. Χάρη στη δική μου προσπάθεια και το κατάλληλο coaching γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα.

Λευτέρης Φραϊδάκης
Βαθμολογία:

Personal Training & Εγκυμοσύνη

Μαργαρίτα Βλαστού - Τι Είπαν για Εμάς - Μαρτυρίες & Κριτικές Ανθρώπων για το Personnal Training KAZA Fitness Program

Το να “μεταμορφώνεσαι” σε μητέρα απαιτεί ψυχική και σωματική δύναμη και αντοχή που ούτε φανταζόμουν. Είμαι αποφασισμένη να φέρω στον κόσμο ένα υγιές παιδί με τους δικούς μου όρους και σε αυτήν μου την προσπάθεια ο Γιώργος έχει συνεισφέρει τα μέγιστα τόσο με το expertise του αλλά και με την ηρεμία του.

Ευχαριστώ για όλα!

Μαργαρίτα Βλαστού